Dom se sastoji od većeg broja soba od jednokrevetnih do četvorokrevetnih soba i apartmana koje su prostrane i svetle i kompletno opremljene da omoguće udoban smeštaj korisnicima. Skoro sve sobe imaju velike terase, gde korisnici mogu da se druže i odmaraju. Dom poseduje i ELEKTRIČINE BOLNIČKE KREVETE koji su veoma pogodni za polupokretna ili nepokretna lica. U dogovoru sa korisnikom moguć je i apartmanski smeštaj korisnika. 
 
smestaj5
 
Dom poseduje sopstvenu kuhinju za pripremu pet obroka dnevno (tri glavna obroka i dve užine) uvek od svežih namirnica čija se nabavka vrši svakodnevno. Velika sala za ručavanje i dnevni boravak je veoma komforna prostorija opremljena i nameštena tako da u njoj svi korisnici mogu provoditi slobodno vreme. Za dijabetičare i osobe sa posebnim potrebama primenjuje se odgovarajući način ishrane.

Kapacitet doma za stare VILA SUZANA prostire se na 9 ari placa uz veliko dvorište i prelepu baštu za druženje, šetnju i rekreaciju, i prilagodjen je i za nepokretne ili polupokretne osobe. Sam objekat je bruto površine oko 1000 m2. U cilju veće bezbednosti, objekat ima razvedenu hidrantnu mrežu - protivpožarni sistem kao i javljače požara i automatsku centralu za dojavu požara sa alarmom.
 smestaj4